Levering

LEVERING
 
Naast de mogelijkheid om uw meubelen in onze winkel in Maastricht op te halen, op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10.30 uur – 17.30 uur en zaterdag tussen 10.00 -12.00 uur (zondag is geen afhaal mogelijk).
 
U kunt tevens uw meubelen thuis laten bezorgen. De meubelen worden dan ongemonteerd, in pakket, bij u thuis afgeleverd tot aan de eerste drempel/ entree begane grond (mits deze minimaal 80 cm breed is en er vrije toegang is). Ook indien u in een portiekwoning woont worden de meubelen bij u bezorgd tot de eerste deur / entree (begane grond).
 
Er kan eventueel een meerprijs in rekening worden gebracht voor uw bezorging, lees hiervoor onze disclaimer.
 
Levering:

€ 65,- binnen een straal van 30 km rondom Maastricht

€ 20,- meer prijs bij elke 10 km extra

 

MEERPRIJZEN BIJ AFLEVERING OP ETAGE

  • Meerprijs eerste etage via trap € 20,-
  • Meerprijs tweede etage via trap € 35,-
  • Meerprijs derde etage via trap € 50,-
  • Meerprijs via verhuislift zelf verzorgen
 
Zodra u kiest om uw meubelen thuis te laten bezorgen, neemt YoungLiving naar uw keuze contact met u op om een dag af te spreken in overleg. U kunt een dag (woensdag t/m vrijdag) van te voren informeren welk dagdeel u de chauffeurs/monteurs kunt verwachten, dit kan tussen 9:30 en 17:00. U kunt uw dagdeel zelf bepalen, of de voormiddag, of de namiddag. 
 
Let op! Indien de doorgang te smal is voor uw aangeschafte meubels, kunnen de bezorgdiensten het weigeren om uw meubels naar boven te brengen. 
 
DutchEnglishFrenchGerman