Montage

MONTAGE:

Veel van onze meubelen worden in pakket geleverd en kunt u daardoor gemakkelijk afhalen. Door gebruik te maken van montage pakketten kunt u gemakkelijk uw meubelen op een bovenverdieping plaatsen. Onze meubelen zijn voorzien van een duidelijke montage tekening zodat u gelijk aan de slag kunt gaan.
 

MONTAGESERVICE:

Mocht u ondanks de duidelijke montage handleiding toch uw meubelen in elkaar willen laten zetten, dan hebben we een montageservice. Bij montage dient u rekening te houden met het verpakkingsmateriaal. Young Living heeft niet de mogelijkheid om deze af te voeren.
Indien u gebruik wilt maken van de montageservice dient u vooraf hiervoor contact op te nemen met uw Young Living.
 
  • Het op de plaats zetten van een hoekcombinatie en of bank(en) bedraagt €20,- per element
  • Montage per stoel €15,-
  • Monteren salon tafel €15,-
  • Monteren eettafel €35
  • Monteren zware tafel €150,-
  • Monteren boxspring  € 150,-
 
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen bij Young Living.
 
Young Living kan u veel werk uit handen nemen zodat u zich kunt bezig houden met belangrijkere dingen! …. als dat niet verdraaid handig is! We wensen u veel koopplezier!
 
Meubelen worden door onze eigen transporteur bezorgd middels drempel levering entree van de woning op de begaande grond mits er vrije toegang is tot aan de voordeur en er dient parkeermogelijkheid te zijn voor de vrachtwagen. De klant afnemer draagt zelf zorg voor het plaatsen en eventueel monteren in welke vorm dan ook. Bij uitzondering geldt wanneer er gekozen is voor Montage bij orderingang. De klant is zelf verantwoordelijk voor het naar binnen kunnen van de meubelen, de medewerkers van Young Living verplaatsen geen goedere en/spullen van de klant te plaatsen om alsnog toegang te krijgen, mocht onze medewerkers het alsnog doen is dit uitdrukkelijk op risico van de klant.
Wij doen absoluut niet: ophangen/ bevestigen van lampen en/of wanden en kasten.
Eventueel bijkomende kosten voortkomende uit het niet naar binnen kunnen van de meubelen zijn voor rekening van de afnemer. Indien een aankoop bestaat uit meerdere orderposities met verschillende levertijden, zal de langste levertijd aangehouden worden. Deelleveringen gaan in overleg met de afdeling planning van Young Living.