Woonstijlen

Bij Young living bieden wij een grote variatie aan meubelen en woondecoratie, welke te verdelen zijn in drie prachtige woonstijlen. De grote variatie in ons assortiment, geeft u de mogelijkheid tot het ontwikkelen van een unieke en persoonlijke woonstijl. Varieer, combineer en creëer een woonstijl die 100% bij u persoonlijkheid past.

METROPOLITAN INDUSTRIEEL   |     ELEGANT CHIC    |    MODERN DESIGN

METROPOLITAN INDUSTRIEEL

Industrieel wonen betekent open ruimtes met sterke constructies en ruwe materialen. Stoer en ruig! Met ruige componenten en uitgesproken elementen, zoals een bakstenen muur en een betonvloer, wordt de industriële woonstijl verder verwezenlijkt. Mix met meubels die zijn gedesigned met robuuste materialen als onbewerkt hout, beton, metaal en grove leersoorten. Deze stoere eigenschappen van deze materialen zorgen voor een industriële vintage look in je eigen ‘factory’. Een ware metropolitan is gecreëerd. Enjoy this cool lifestyle!

Metropolitan industrieel
ELEGANT CHIC

Woonstijl Luxury Cosmopolitan Chic staat voor luxe in het breedste zin van het woord. Klassieke ruimtes worden vervuld met stijlvolle eyecatchers en voelen hierdoor betoverend aan. Door het royale kleurgebruik en de verfijnde meubels ontstaat een glamoureuze touch.

ELEGANT CHIC
MODERN DESIGN

Een woning die een moderne woonstijl ademt, voelt aan als een artistiek designmuseum. Meubels met kubis­tische vormen en strakke lijnen in combinatie met kunstzinnige designs die gelden als blikvanger, zorgen voor een ruimtelijke omgeving

MODERN DESIGN
DutchEnglishFrenchGerman