WERKKAMER

We werken steeds vaker thuis. Jij ook? Mooi, want dan kun je je werkplek of werkkamer inrichten zoals jij dat fijn vindt. Misschien heb je een aparte kantoorruimte, waar je een lekker groot bureau kwijt kunt. Maar je kunt natuurlijk ook in je woonkamer een werkplek inrichten of thuiswerken in die loze ruimte onder de trap. Of denk eens aan een mobiele werkplek.

WERKPLEK 1: KASTEN TEGEN DE WAND

Maak gebruik van een open kast die je aan de muur hangt  om een stijlvolle én praktische werkplek te creëren.  Deze kan je gebruiken om mooie items op uit te stallen. 
Daarnaast is het idee om een kast te hebben die half open is voor de praktische spullen. En het gesloten deal? Die is voor alle spullen die je liever helemaal niet in het zicht hebt staan. Accessoires in ton sur ton beige- en bruintinten en een mooie lamp maken de werkplek af.

WERKPLEK 2: EEN FUNCTIONELE KAST

Maak gebruik van een open kast die je aan de muur hangt  om een stijlvolle én praktische werkplek te creëren.  Deze kan je gebruiken om mooie items op uit te stallen. 
Daarnaast is het idee om een kast te hebben die half open is voor de praktische spullen. En het gesloten deal? Die is voor alle spullen die je liever helemaal niet in het zicht hebt staan. Accessoires in ton sur ton beige- en bruintinten en een mooie lamp maken de werkplek af.