Als interieur liefhebber is het je vast al opgevallen. De velours bank, ofwel velvet bank, is namelijk de woontrend van het moment! De mooie zachte stof is verkrijgbaar in verschillende trendkleuren en geeft jouw interieur een luxe en stijlvolle look. Wij zijn ontzettend geïnspireerd geraakt door de veelzijdigheid van deze stof en de mogelijkheden om je interieur een luxueuze uitstraling te geven. Ook zo enthousiast over deze woontrend?

VERSCHIL TUSSEN VELOURS, VELVET EN FLUWEEL?

Voordat we jou de mooiste velours bankstellen laten zien is het leuk om even te kijken naar het verschil tussen een fluwelen, velvet of velours bank. We krijgen namelijk vaak de vraag: Wat is nu het verschil tussen deze materialen? Het antwoord is echter heel simpel, want er is helemaal geen verschil! Fluweel, velvet en velours zijn immers verschillende benamingen voor dezelfde stof.